TREBA MI MOJE DRUŠTVO, NE RIJALITI... Anđela Đuričić ispričala kako su je dočekali u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 19:59

"TREBA MI MOJE DRUŠTVO, NE RIJALITI..." Anđela Đuričić ispričala kako su je dočekali u Crnoj Gori

Istina o odnosu sa ljudima sa kojima je godinama gradila odnose.

Diskvalifikovana takmičarka rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić prvi put progovorila o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem.

Ljubavnica Slavnića nedavno je ponovo otputovala u Crnu Goru, kako bi popričala sa roditeljima. Zbog toga, Anđela je donela odluku da stavi tačku na romansu sa Zvezdanom, a potom je istakla i da je odlučila da ostane sa roditeljima (detaljnije OVDE). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mnogo se polemisalo o odnosu Đuričićeve sa porodicom, ali i njenim prijateljima. Anđela je konačno progovorila kako je izgledao njen prvi susret sa drugaricama nakon dugo vremena:

- Ženske priče i tračevi, posle dugo vremena. Baš mi je to trebalo. U svom ovom odmoru koji mi treba, treba mi i moje društvo, koje nije rijaliti-društvo, nego je moje društvo godinama unazad, koje je uz mene bez obzira šta sam ja napravila - istakla je Anđela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.