TREBA JOJ POMOĆ PRODUKCIJE! PENA NA USTA I SVEĆE! Mina odlučila da NAPRAVI HAOS Filipu u izolaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 21:49

TREBA JOJ POMOĆ PRODUKCIJE! PENA NA USTA I SVEĆE! Mina odlučila da NAPRAVI HAOS Filipu u izolaciji

"Imamo celu nedelju!"

Ermina Pašović i Mina Vrbaški su sedele u pušionici, pa došle na novu ideju, a vezanu za Filipa Cara. Naime, Ermina je čula kako se on uplašio duhova u izolaciji, pa su rešile da ga dodatno zaplaše.

Podsetimo, Filip sinoć nije smeo da spava sam u izolaciji, pa je išao od jednog do drugog zadrugara i tražio da spava sa njim.

- Znaš šta ću da uradim, da prebacim jorgan iza vrata, i da nacrtam na papiru... - pričala je Mina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- On im je onda pričao kako si ti ležala, kaže ne znam, nije bilo tako dok je bio sa tobom u vezi. Znaš kako, da legneš i kad spavaš, da uzmeš tu penu u usta - predložila je Ermina.

- Hoćemo? 'Ajmo večeras, da kažemo drvetu da nam daju sveće, i da te nađe tamo kako sediš i kao dozivaš. Tek je utorak, imamo celu nedelju - rekla je Ermina.

- Napravim sebi tamo, ili još bolje u ćošak stavim... - pričala je Mina.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRODUKCIJA JE DOZVOLILA: Cara čeka PAKAO u izolaciji - Mina smislila plan da mu ostvari SVE NOĆNE MORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 02:04

Ludnica u najavi!.. Mina Vrbaški je došla kod Drveta mudrosti, a njena molba je vezana za jednu pošalicu kako bi nasamarila Filipa Cara za sve uvrede...- Zdravo Mina, slušam te pretvorio sam se u uvo - reklo je Drvo...- Ja sa Franom danima pričam o duhovima, a vidim da se Filip plaši svega toga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.