TREBA DA VAS JE SRAMOTA ŠTO NE VOLITE ZADRUGU! Jovana Jeremić osudila deo nacije zbog licemerstva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 20:41

"TREBA DA VAS JE SRAMOTA ŠTO NE VOLITE ZADRUGU!" Jovana Jeremić osudila deo nacije zbog licemerstva!

Bila je poptuno otvorena, kao i uvekl!

Novinarske ekipe, posetile su voditeljku ''Novog vikend jutra'' i kako ona to voli da kaže "kraljicu šera", Jovanu Jeremić, tokom njenog predaha od obaveza na jednom prestoničkom hipodromu.

Tom prilikom je otkrila kako se borila godinama unazad da zauzme presto na medijskom nebu, ali i koliko su joj u tome pomogli kolege, kao i da njen put nije bio nimalo lak.

U nedelji za nama smo imali priliku da čujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen muzičko prvenac, pesmu ''Roleks'' te je tim povodom podelila svoje utiske.

- Skrenula sam pažnju na sebe, to mi je bio i cilj. Namerno nisam htela da pevam u prvoj pesmi, jer ću to raditi u drgoj. Muzika je moj hobi, a novinarstvo izvor prihoda. Mnogo sam radila, a uskoro se useljavam u novi stan, kreće nova etapa u mom životu. Ovo leto će biti moje - kazala je Jovana.

- Često ističeš da si ponosna na svoju ćerkicu Leu, a put nije bio lak - rekao je Nemanja.

- Tako je, kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju, ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ja ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Uoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora. Meni su ljudi sa ''Pinka'' mnogo pomogli, svi su mi kao velika porodica. Željko Mitrović mi je rekao pre nego što sam potpisala ugovor da budem svoja, takva kakva jesam i da lepo govorim. Nikad neću zaboraviti šta su Milica i Željko za mene učinili, oni su veliki ljudi. Ja sam emotivna privatno, ali na poslu kidam. Radila sam gotovo na svim televizijama. U prošlosti sam davala celu sebe, a to nisu cenili, a sada moram da kažem da sam istinski cenjena. Malo je nas dobrih, radnih. Ljude treba da bude sramota jer su protiv ''Zadruge'', a sami su loši po sebe i druge - istakla je Jovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.