TREBA DA BUDEM MNOGO BOLJI OTAC! Zvezdan obavio sa ćerkom ozbiljan razgovor - prekršio je obećanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 12:50

"TREBA DA BUDEM MNOGO BOLJI OTAC!" Zvezdan obavio sa ćerkom ozbiljan razgovor - prekršio je obećanje!

Shvatio kakve je greške napravio u njihovom odnosu!

Zvezdan Slavnić diskvalifikovna je iz rijaliti programa "Zadruga" zbog kršenja pravila Velikog šefa. Nakon što je napustio velelepno imanje u Šimanovcima, obavio je ozbiljan razgovor sa svojom ćerkom Sarom.

Zvezdan je sada priznao da je prekršio obećanje koje je dao ćerki i da se kaje što nemaju bolji odnos.

- Mogu da budem mnogo bolji otac nego što jesam i gledaću da to ispravim. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nju mnogo volim, ali razdvojeni smo. Ja sam živeo sa Anom i sa njenom decom, njih sam isto gledao kao moje. Ona (ćerka) je živela na drugoj strani sa majkom i sa njenim mužem. Sada oni imaju još dvoje dece. Ta odvojenost i te moje neke faze koje su učinile da ne budem sa njom koliko je trebalo... Nadam se da ću to sada ispraviti - rekao je Zvezdan, a zatim je otkrio da li je sa ćerkom obavio ozbiljan razgovor nakon rijalitija:

- Jesmo, jednom. Ona je posle otišla na more. Seli smo i ispričali se o svemu što je bilo i o svemu što smo se dogovarali pre "Zadruge". Tata je prekršio obećanje i uradio je nešto što nije trebalo da uradi, ali dobro. Ona je Slavnićka i razume me skroz i imam samo ljubav sa njene strane. Ja stvarno moram da budem bolji. Treba više vremena da provodim sa njom i više da se dam detetu, da budem uz nju i da me pozove kad treba da priča o problemima - rekao je Slavnić, pa dodao:

- Nismo se mi nikada preterano razdvajali, ali sam mogao mnogo više. Meni je sada divno, mogu da pričam sa njom. Nije dete, sve kapira, pametna je. Mogu sa njom ozbiljno da pričam. Ona je sada velika devojka i može sve da razume - rekao je Zvezdan za "24sedam".

BONUS VIDEO: Zorica otkrila da li je Ana Ćurčić iskoristila - istina o sukobu sa Kačavendom i tužbi protiv Anđele

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.