TRAŽILA TIŠINU, PA SE OBRATILA KIJI KOCKAR Ovo moram da uradim Nadica zamolila za minut pažnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 17:53

TRAŽILA TIŠINU, PA SE OBRATILA KIJI KOCKAR "Ovo moram da uradim" Nadica zamolila za minut pažnje

Pričala direktno u kameru!

Na velelepnom imanju u Šimanovcima,ovog poslepodneva zadrugari imaju prilike da budu najiskreniji do sada. Od Velikog šefa dobili su zadatak da biraju najbezdušniju osobu, a na redu je i Nadica ZelJković.

- Javno se izvinjavam mojoj ćerki za to što sam je pominjala, za to što sam pominjala njenu karijeru, njenu producentsku kuću. Želim ti uspešnu karijeru, samo guraj Kijo Kockar! - rekla je Nadica, pa nastavila sa Rialdom:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Zahvali mi se za naslovne strane, naslove da imaš sukob sa Kijinom majkom i ostalo. Ja sam samo bezdušna prema mojoj ćerki koju sam ovde pominjala. Lepi Mića je rekao da je ona moralni pobednik Zadruge 1, i to jeste! Neću da kokošarim šta sam ja, ko sam ja i ostalo - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.