Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 10:44

"TRAŽILA SAM OD MILICE MITROVIĆ..." Isplivala prepiska koja otkriva istinu o honoraru Ane Ćurčić?!

Zarađuje vrtoglavu sumu na nedeljnom nivou?!

Zvezdan Slavnić odlučio je da prevari svoju nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić, pred milionima gledalaca sa Anđelom Đuričić.

Ovaj ljubavni trougao obeležio je šestu sezonu "Zadruge", a mišljenja o njihovim odnosima su podeljena.

Pred ulazak u rijaliti, Ana se nije puno oglašavala za domaće medije, ali su svi očekivali da će se pojaviti na vratima Bele kuće. Ona je prilikom ulaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rijaliti zauzela čvrst stav prema bivšem suprugu i njegovoj ljubavnici. Međutim, kako su dani odmicali, Ana je menjala ponašanje prema njima.

S obzirom na to da su Anđela i Zvezdan bili glavna tema u "Zadruzi", to je omogućilo Ani da traži visok honorar od produkcije za ulazak.

Društvenim mrežama je počela da kruži prepiska u kojoj navodno Ana nekom svom prijatelju otkriva koliki je honorar zahtevala da bi prihvatila poziv da uđe u rijaliti.

- Stavi se u moju kožu. Ja sam tražila 5000 i dobila 2700 evra nedeljno. Pustila sam joj poruku pre pola sata. Milica Mitrović mi je ponudila 2700 i to je to. Poenta je da ja uđem što pre - napisala je navodno Ana.

Međutim, postoji mogućnost i da je ova prepiska montirana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.