TRAŽILA HITNU ZABRANU PRILASKA NJOJ I NJENIM SINOVIMA: Zorica Marković u strahu, prijavila ovog zadrugara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 11:31

TRAŽILA HITNU ZABRANU PRILASKA NJOJ I NJENIM SINOVIMA: Zorica Marković u strahu, prijavila ovog zadrugara!

Isplivalo sve u javnost!

Pevačica i rijaliti učesnica, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića, a, kako domaći portal saznaje, razlog je to što se oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije.

Kako priča izvor blizak pevačici, Zorica je Ivana prijavila nakon emisije Narod pita u kojoj su zajedno gostovali u noći između 16. i 17. juna, u studiju televizije Pink na Dedinju.

- Zorica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih "fanova i podanika" koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci - priča izvor.

- Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Takođe, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju - ističe izvor blizak pevačici.

Kako dalje navodi, Zorica je neko ko ima velikih zdravstvenih poteškoća, zbog čega joj je sve što je Ivan izgovorio još teže palo.

- Ona ima tri bajpasa, to narod zna. Žena je na terapiji, ovakve stvari su za nju poslednje što treba da doživljava, jer može užasno da se završi - ističe izvor.

Podsetimo, Ivan se u pomenutoj emisiji Zorici unosio u lice i izgovarao najstrašnije uvrede, zbog čega je i obezbeđenje reagovalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.