TRAŽI 2.000 EVRA ZA DARKOV EKSPLICITNI SNIMAK SA DVE DEVOJKE? Lazić na pragu novog skandala: Vidi se da je to on!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 12:12

TRAŽI 2.000 EVRA ZA DARKOV EKSPLICITNI SNIMAK SA DVE DEVOJKE? Lazić na pragu novog skandala: "Vidi se da je to on!"

"Darka sam obavestila o tome, nije mu bilo svjedeno."

Pevač Darko Lazić čini se da se skrasio pored Katarine Lazić a svakodnevno možemo videti njihove zajedničke trenutke koje objavljuju putem društvenih mreža.

Međutim, kako mediji prate u stopu pevača, tako su i razne spekulacije vezano za njega, te je malo-malo u centru nekog skandala.

Kako pišu mediji, sada ga ucenjuju navodnim eksplisitnim snimkom. Aonimna osoba danima zove medijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << redakcije kojima nudi Darkov snimak na kom je pevač navodno sa dve devojke:

- Muškarac je taj koji zove i nudi Darkov p**nić, navodi da se jasno vidi da je na snimku pevač, da je nastao u inostranstvu u hotelskoj sobi i da su na njemu još dve devojke. Navodno jedna od devojaka je snimala sve telefonom. Kaže da Darko deluje da je u alkoholisanom stanju, kao i te devojke, te da ima dosta perverzija. ne želi da pokaže snimak, kaže da traži 2.000 evra kako bi ga prodao i garantuje da je pravi bum i da vredi svaki dinar. Ne znam da li je sve to istina, jer ja lično nisam videla snimak - kaže izvor za "Republiku", a prenosi "Pink" te dodaje:

- Darka sam obavestila o tome, nije mu bilo svjedeno. Pitao me je da li sam videla snimak, rekla sam da nisam, ali da mi je taj muškarac ispričao detalje, kako soba izgleda, kako devojke izgledaju. Darko je bio zbunjen, rekao je da se toga ne seća i da nema šanse da takav snimak postoji, ali mi nije bio baš uverljiv. Mislim da mu je frka, on je i sam pričao da je imao ranije, kada je počinjao karijeru, intimne odnose sa dve devojke. Ne znam iz kog perioda je taj snimak, ako postoji uopšte. - zaključuje ona, a pišu pomenuti mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.