TRAUMA: Popularna srpska pevačica HTELA DA SE UBIJE! Razlog je BIZARAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAUMA: Popularna srpska pevačica HTELA DA SE UBIJE! Razlog je BIZARAN

Podelila traumu iz detinjstva.

Dragica Zlatić je, tokom poslednjeg televizijskog gostovanja, ispričala neprijatnost koju je doživela u detinjstvu.

- Deo detinjstva sam provela na selu. Kad sam bila mala imala sam koze - počela je priču pevačica za Grand Online.

- Imala sam baš slab imunitet, pa sam na svakih 15 dana bila bolesna. Moj tata je tada odlučio da kupimo kozu, jer je kozje mleko zdravo. Mi u Čačku živimo blizu Morave, pa me je tata jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslao da izvedem kozu da pase travu tu - nastavila je priču Dragica.

- Izvela sam kozu pored Morave, a onda su se pojavili moji drugari jer je tu bilo kupalište, a bilo je letnje vreme. Ja sam zalegla u neke koprive da me ne bi videli, ali su me ipak primetili. Oni su me zezali, a posebno jedan drug koji me je do kraja osmog razreda zvao "kozarka", što mu nikad nisam oprostila. Ja sam tada crkla i plakala, to mi je bio blam života. Htela sam da se ubijem - dodala je Zlatićeva, pa zaključila:

- Sada me baš briga. Tri koze bih uzela i dovela u studio.

Објава коју дели Dragica Zlatic (@dragica_zlatic) дана 17. Нов 2019. у 11:18 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.