TRANSRODNA TIKTOKERKA SE OGLASILA - Nakon što je zadrugar u Eliti priznao da su bili intimni, otkrila detalje njihovog odnosa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 23:03

TRANSRODNA TIKTOKERKA SE OGLASILA - Nakon što je zadrugar u "Eliti" priznao da su bili intimni, otkrila detalje njihovog odnosa!

Ovo mnogi nisu očekivali!

Transrodna tiktokerka i bivša cimerka tragično nastradale Noe Milivojev, Ana Marija Pavlović oglasila se za medije i potvrdila aferu sa aktuelnim takmičarem Danijelom Dujkovićem.

Ona tvrdi da su bili intimni pred njegov ulazak, ali je isto tako istakla i da su odnos hteli da podignu na viši nivo.

- Mi smo pre njegovog ulaska planirali da pokušamo da uđemo u vezu, krili smo od svih, dopisivali smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stalno i viđali često. Više puta smo bili intimni, ali nisam htela da otkrivam nikome, međutim, on se sada sam izlanuo u programu i priznao sve - otkrila je Ana Marija, pa ispričala kako će kada uđe u rijaliti biti sa njim pred kamerama.

Podsetimo, Danijel Dujković je danas ušao u sukob sa rijaliti cimerom Urošem Stanićem i tom prilikom je optužen da je imao aferu sa pomenutom Anom Marijom koja je transorodna, što je on na kraju pod naletom besa i priznao.

Mnoge je iznenadilo njegovo priznanje, s obzirom da je on sveže razveden, a mnogi cimeri sumnjaju da nema problem da se upusti u romansu sa istim polom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.