TRANSFER kakav rijaliti svet još nije očekivao: Sita Ahmić UŠLA U IGRU, sestri spremila IZNENAĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 08:44

TRANSFER kakav rijaliti svet još nije očekivao: Sita Ahmić UŠLA U IGRU, sestri spremila IZNENAĐENJE

Mnogi su već spekulisali o tome kako će ova promena uticati na Anelijevu karijeru i kako će se odraziti na njen odnos sa fanovima.
Sita Ahmić, rođena sestra starlete Aneli Ahmić, nedavno je iznenadila javnost kupovinom Instagram profila od jednog admina rijaliti stranice na pomenutoj društvenoj mreži.
Ova nesvakidašnja transakcija izazvala je mnogo pažnje i postala predmet interesovanja brojnih fanova rijaliti programa.
Kupovina Instagram profila postala je sve popularnija među javnim ličnostima, a Sita Ahmić je odlučila da se pridruži ovoj trendovskoj praksi. Profil koji je kupila pripadao je adminu poznate rijaliti stranice, a Sita je odlučila da preuzme kontrolu nad njim,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.