TRANSFER IZ PAROVA U ZADRUGU! Rijaliti zvezda snimljena u zgradi Pinka - došla na potpisivanje ugovora?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 14:49

TRANSFER IZ "PAROVA" U "ZADRUGU"! Rijaliti zvezda snimljena u zgradi Pinka - došla na potpisivanje ugovora?!

Teška životna priča se krije iza njenog osmeha!

Veliki šef je najavio da uskoro kreće sedma sezona rijaliti programa "Zadruga". Nagradni fond je nikad veći, čak 250.000 evra. Pobednik će kući otići bogatiji za 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto dobiti po 50.000 evra.

Ova sezona će se razlikovati i po tome što će program kasniti 240 sekundi, kako bi produkcija na vreme reagovala i prekinula program ukoliko dođe do nasilnih scena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Već uveliko teku pripreme za sedmu sezonu. Svako ima prilike da se prijavi na kasting, a samo najbolji će biti izabrani da se bore za glavnu nagradu. 

Potencijalni takmičari šalju svoju biografiju, fotografiju i video kako bi se predstavili članovima produkcije koji vrše selekciju. Oni koji su odabrani da prođu u naredni krug, dolaze na Pink televiziju na pregovore.

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se bivša učesnica "Parova", Snežana Jovičić pohvalila da se nalazi u zgradi Pinka. U opisu je napisala "Pink TV, rijaliti Elita". Na snimku nije bila sama, već joj je društvo pravio neki momak.

Nije poznato da li zajedno ulaze u rijaliti i da li su postigli dogovor sa produkcijom.

Podsećamo, Sneža je učestvovala u rijaliti programu "Parovi". Tokom svog učešća, ispričala je svoju tešku životnu riču:

- Od svojih 14 meseci živim sa bakom i dekom. Mama je napustila tatu iz nekog razloga, a ja nisam želela da se odlučim da živim sa bilo kim od njih, pa sam odlučila da ostanem sa bakom i dekom. Oni su mene odgajali. Volim svoje roditelje ali ni blizu kao dedu i babu. Meni njih ništa ne može zameniti - rekla je Sneža.

Tada se i Snežin deda uključio uživo u program i nadovezao se na ovu priču.

- Otac joj je bio u Smederevu, radio u železari. Oni je odvedu tamo, ali je ona vrištala i tražila samo da ide kod mene, i oni su morali da je puste da dođe autobusom, iako je imala 6 godina. Njih nije mnogo zanimalo gde će ona da bude, majka je i bila češće kod nas, ali je otac radio u Smederevu i nije mogao da dolazi. Ja imam sve, 45 godina sam radio po tuđim kućama, zidao, malterisao, nigde loš utisak nisam ostavio. Tačno je da Sneža duže vreme nije bila u kontaktu sa majkom - rekao je on.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.