TRAGIČNE VESTI U PORODIČNOM DOMU! Zerini javljeno da je umro, pretrnula od bola: Nisam dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 21:25

TRAGIČNE VESTI U PORODIČNOM DOMU! Zerini javljeno da je umro, pretrnula od bola: "Nisam dobro!"

Oglasila se za SrbijaDanas!

Zerina Kandola Hećo, bivša rijaliti učesnica, sada biznismenka, napustila je naše podneblje nakon što se udala za Grka, Karlosa, svog partnera, te se preselila sa njim u novi dom.

Retko kad je možemo videti u Srbiji, a poslednji put je bila u Beogradu kako bi se pojavila na ročištu sa svojim suprugom, a vezano za sudski spor sa Jovanom Jeremić, voditeljkom Pink televizije.

Iako objavljuje po društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama da je jako uspešna u svom poslu i srećna, što se i vidi, ipak Zerina živi van Srbije, jako joj je teško jer je razdvojena od svoje porodice.

Zerina je danas primila teške tragične vesti o smrti svog strica te se kratko oglasila:

- Mome amidži večni Dženet. Amin - napisala je kratko Zerina.

Mi smo kontaktirali Zerinu koja je bila skrhana od bola, te joj izjavili saučešće. Ona je za SrbijaDanas kratko rekla:

- Nisam dobro. Nemam reči. Izvinite i hvala Vam - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.