TRAGIČNE VESTI O POGIBIJI 19 ĐAKA SU JE DUBOKO POTRESLE: Rijana pružila podršku porodicama preminulih

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 09:20

TRAGIČNE VESTI O POGIBIJI 19 ĐAKA SU JE DUBOKO POTRESLE: Rijana pružila podršku porodicama preminulih

Vatra se brzo proširila zbog drvene konstrukcij.

Devetnaestoro dece stradalo je u nedelju, u požaru koji je zahvatio dom za učenike u okviru škole u Mahdiju, gradiću u centralnom delu južnoameričke države Gvajane.

Inspektori Gvajane uvereni su da je požar podmetnula učenica, koja je bila besna jer joj je oduzet mobilni telefon, kažu državni zvaničnici.

Učenica je navodno pretila da će zapaliti dom, a potom je kako mediji prenose i podmetnula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << požar u kupatilu.

Vatra se brzo proširila zbog drvene konstrukcije, a u objektu koji je bio zaključan, stradalo je 19 dece. Sve žrtve su starosti od 12 do 18 godina, i uglavnom su u pitanju devojčice iz okolnih sela, koje su pohađale školu u Mahdiju. U požaru je stradao i petogodišnji dečak, sin upravnice doma.

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ovaj slučaj potresao je mnoge, među kojima je i popularna svetska pevačica Rijana.

Trudna pevačica objavila je ovu tužnu informaciju i pružila podršku svim porodicama stradalih iz Gvajane.

Stavila je emotikon koji plače, ruke koje se mole i zastavu ove države.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.