TRAGIČNE VESTI: Naš mladi muzičar preminuo u 22. godini: Izgubio bitku sa TEŠKIM OBLIKOM KANCERA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 17:22

TRAGIČNE VESTI: Naš mladi muzičar preminuo u 22. godini: Izgubio bitku sa TEŠKIM OBLIKOM KANCERA

"Počivaj u miru!"

Mladi di-džej koji nastupa u Beogradu i po regionu i druži se sa Gazda Pajom i brojnim drugim domaćim zvezdama, Đorđe Stojanović (22) poznatiji kao Džoker, izgubio je tešku bitnu sa najsurovijim oblikom kancera. On se pet godina borio sa rakom limfnih čvorova, ali je izgubio bitku u ranim jutanjim časovima.

- Đole je jutros izgubio bitku ujutru u 9 i 45 - glasila je objava na Instagramu preminulog muzičara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Mnoge poznate ličnosti su apelovale da mu se uplate sredstva za lečenje, te su svi bili uz njega, ali je nažalost izgubio ovu borbu.

Tara Simov se oglasila na svom Instagramu i oprostila se od njega, a jedna je od prvih koja je apelovala da mu se uplate sredstva za lečenje:

- Počivaj u miru prijatelju moj dobri... Hvala ti za svaku lepu reč i zahvalnost na tome koliko sam mogla što sam pomogla. Veruj mi na boljem si mestu. Želim iskreno saučešće da izjavim porodici i bližnjima... Putuj u miru - napisala je Tara na svom Instagramu.

Đorđe Stojanović (21) poznatijem kao Džoker, di-džeju iz Beograda, je pre pet godina dijagnostifikovan kancer limfnih čvorova. Od tog trenutka kreće njegova životna borba. Dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti.

Hodgkinov limfom je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama i spada u najizlečivije kancere.

Kako je objavljeno na njegovom Instagram profilu, muzičar je jutros izgubio bitku za život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.