TRAGEDIJA! Preminuo slavni komičar (41) nakon stravične saobraćajne nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 16:41

TRAGEDIJA! Preminuo slavni komičar (41) nakon stravične saobraćajne nesreće

Ogroman gubitak za komičarski svet...

Komičar Garet Ričards tragično je preminuo juče, nakon što je pre deset dana imao stravični sudar.

Garet se borio za život u bolnici još od udesa koji se desio 27. marta.

Njegova supruga Lora potvrdila je tužne vesti da je preminuo usled ozbiljnih povreda mozga.

- Sa ogromnom tugom moram da podelim da je Garet preminuo na Veliki Petak, 7. aprila u 6:30h. Čudo je da je stigao do bolnice živ. Doktori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sestre su bili neverovatni i držali su ga u stabilnom stanju pod sedativima. Ipak, poslednji skener pokazao je da je šteta usled povreda ogroman te je počinuo u miru. Dečaci se dobro drže - napisala je Lora.

Ričards je imao samo 41 godinu. Za sobom je ostavio suprugu Loru i dvoje dece.

Detalji o sahrani još uvek nisu poznati. Od Gareta se opraštaju članovi porodice, ali i brojne kolege komičari uputili su reči podrške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preminuo poznati svetski komičar

Izvor: B92, 08.Apr.2023

Komičar Garet Ričards je preminuo juče, nakon što je pre deset dana imao stravični sudar. Naime, komičar se borio za život posle udesa koji se dogodio 27. marta...Njegova supruga Lora je potvrdila za medije ovu tužnu vest i prenela da je Garet umro usled ozbljnih povreda mozga..."Sa ogromnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.