TRAGEDIJA - POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Mlada internet zvezda izgubila život u 18. GODINI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 15:58

TRAGEDIJA - POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Mlada internet zvezda izgubila život u 18. GODINI (FOTO)

Majka saopštila pretužne vesti

Mladi tiktoker Timoti Isaia Hol, poznat pod imenom Timbo d rednek, poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

Tužnu vest saopštila je njegova majka, objavljući snimak u kome govori šta se tačno dogodilo.

A post shared by @timbotheredneck

- Moj sin je doživeo stravičnu nesreću, iz koje se nije izvukao. Želim da se zahvalim svim fanovima koji su mu pružali podršku, voleo je da snima i mnogo mu je značilo što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vas ima. Timoti više nikada neće snimati - rekla je njegova majka vidno potresena.

A post shared by @timbotheredneck

Strani mediji pišu da je internet zvezda imala 30 godina, međutim, istina je da je imao samo 18. U maju je završio srednju školu, sudeći po objavama na njegovim društvenim mrežama.

Timbo je bio veoma poznat na popularnoj mreži Tiktok, pratilo ga je 200.000 ljudi i broji preko milionske preglede i lajkove na svojim videima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.