TRAGEDIJA NEOPISIVIH RAZMERA! Preminuo omiljeni TikToker - Užasna bolest ga odnela u 18. godini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 11:07

TRAGEDIJA NEOPISIVIH RAZMERA! Preminuo omiljeni TikToker - Užasna bolest ga odnela u 18. godini!

Prevelika tuga.

Mladi TikToker poreklom iz Kanade, Harison Džilks, nažalost je izgubio bitku sa kancerom i preminuo u 18. godini, prenosi Dejli Mejl.

Harison je za vrlo kratko vreme stekao izuzetnu popularnost na ovoj društvenoj mreži, upravo zbog toga što su njegove objave bile posvećene borbi sa strašnom bolešću, a ono što je bilo karakteristično za zvezdu TikToka, jeste izrazito pozitivan i naduhnjujući stav iako se godinama nalazio u žestokoj borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za život.

Kako je saopštila njegova porodica, TikToker je preminuo u miru, 30. marta, a pored njega su sve vreme bili otac, majka i brat.

Inače, popularnom TikTokeru je rak prvi put dijagnostikovan u novembru 2020. godine, nakon što su mu lekari pronašli veliki tumor u prostati i fleke na plućima.

Nakon višemesečne hemoterapije i zračenja, bio je u boljem stanju u februaru 2022, da bi mu se stanje ponovo pogoršalo u junu iste godine. Kako je tada podelio sa svojih skoro 400 hiljada pratilaca, lekari su mu saopštili da se rak vratio i da je ovoga puta neizlečiv...

„Ovo nije normalna vrsta stvari koje objavljujem, ali sam danas saznao da imam rak“, rekao je on u videu koji je objavljenim 29. juna 2022. godine.

Ipak, pokušao je da živi punim plućima do samog kraja – a njegov pozitivan stav brzo mu je doneo veliku popularnost i milionske preglede na objavama.

Neki od njegovih nedavnih videa prikazuju ga kako uživa na muzičkom festivalu, vozi se helikopterom, upoznaje omiljene sportske zvezde i kreće na putovanja u mesta širom sveta kao što su Njujork, Meksiko…

Ipak, 21. marta, nedelju dana pre smrti, Harison je sa svojim pratiocima podelio tragične zdravstvene novosti.

„Rak se proširio na moju jetru i jedno od mojih pluća je ispunjeno tečnošću“, rekao je u videu koji je snimio na bolničkom krevetu.

I tada, kada je bilo najteže, zadržao je osmeh na licu, pa njegova porodica i prijatelji sada navode da će ga pamtiti upravo po njemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.