TRAGEDIJA! NE ZNA SE KOJA JE PESMA GORA! Lukas na nastupu u Hrvatskoj OPLEO po evrovizijskim predstavnicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 19:02

"TRAGEDIJA! NE ZNA SE KOJA JE PESMA GORA!" Lukas na nastupu u Hrvatskoj OPLEO po evrovizijskim predstavnicima

"Ta manifestacija je postala baš bezveze, šta je ovo?"

Sinoć je održano 67. finale Evrovizije, a folk zvezda Aca Lukas dao je svoje mišljenje o našem predstavniku Luk Bleku i predstavnicima Hrvatske, bendu "Let 3".

Pobedu je odnela predstavnica Švedske, Lorin, dok je predstavnik Srbije, završio na 24. poziciji, sa osvojenih 30 poena.

Aca Lukas je sinoć nastupao u Zagrebu, gde je iskoristio priliku i da prokomentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovogodišnje predstavnike Evrovizije.

- Sada sam siguran u svoju popularnost u Zagrebu. Osećam se super i jedva čekam da izađem na binu - rekao je on.

Lukas je, bez dlake na jeziku, prokomentarisao evrovizijske kompozicije, ali ni za jednu nije imao reči hvale.

- Ne zna se koja je gora pesma, naša ili vaša. Vaša je malo manja tragedija od naše. Ta manifestacija je postala baš bezveze, šta je ovo - ja ne znam. Sećam se Abbe, "Molitve", vaše "Marija Magdalene". Ovo je užas - rekao je Lukas, prenosi Jutarnji.hr.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.