TOTALNO SLOMLJENA! Još jedna takmičarka želi da izađe iz rijalitija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNO SLOMLJENA! Još jedna takmičarka želi da izađe iz rijalitija! (FOTO)

Sledeća pobegulja?

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Tasić Coka, još jednom je utehu potražila u zagrljaju svog rijaliti dečka, nakon što su je pogodili komentari gledalaca i pojedinih takmičara.

- Sve mi se skupilo, kad sam sa tobom sve mi je super. Ja napolju bežim od takvih ljudi, ovde nemam gde. Želim da izađem odavde - rekla je kroz suze, dok je Nikola Lakić pokušavao da je uteši.

- Znam kako se osećaš, ali ovi ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemaju emocije. Nemoj praviti dramu i ne pokazuj slabost - mudro je savetovao njen dečko dok ga je Coka ubeđivala da su svi okrenuti protiv nje, i da je samo okruženje jako nezdravo za nju.

Sebe je okarakterisala kao nasmejanu, pozitivnu osobu skrhanu mržnjom svojim cimera.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

SLOBA ODSEČNO: Pesmu sam POSVETIO KIJI, sa Lunom je GOTOVO! Njegove reči odjeknule KAO GROM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.