TOTALNI ŠOK! Poligraf pokazao da je OVA UČESNICA PAROVA BILA U VEZI SA DARKOM LAZIĆEM! (foto)

Izvor: Svet, 27.Mar.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNI ŠOK! Poligraf pokazao da je OVA UČESNICA PAROVA BILA U VEZI SA DARKOM LAZIĆEM! (foto)

Marija Malivuk, koja je nedavno ušla u luksuznu vilu u Zemunu, šokirala je izjavom da je bila u vezi sa fok pevačem Darkom Lazićem.

Naime, Marija je bila na poligrafu i odgovarala na pitanje o romansi sa Darkom Lazićem.
“Nisam lagala. Bili smo kod njega kući da ga pokupimo, sudarili smo se ispred WC. Išli smo na svirku, on me vratio kući i to je to. Bila je samo jedna osoba koja je videla celu situaciju, ali ne verujem da je ona to rekla”, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je takmičarka, vidno želeći da sakrije detalje romanse sa poznatim pevačem.
Marija je dodala da su datom trenutku oboje bili poznati, i dodala da je u pitanju samo jedna noć.
Poligraf je pokazao da je odgovor istinit!

 
Svetsvet, printscreen
The post TOTALNI ŠOK! Poligraf pokazao da je OVA UČESNICA PAROVA BILA U VEZI SA DARKOM LAZIĆEM! (foto) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ova učesnica rijalitija je bila u vezi sa Darkom Lazićem?!

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2018

Marija Malivuk, koja je nedavno ušla u luksuznu vilu u Zemunu, šokirala je izjavom da je bila u vezi sa fok pevačem Darkom Lazićem. Naime, Marija je bila na poligrafu i odgovarala na pitanje o romansi sa Darkom Lazićem. “Nisam lagala. Bili smo kod njega kući da ga pokupimo, sudarili smo se ispred...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.