TOTALNI ŠOK - Moli Stefana Karića za pomoć: HITNO mi treba 50.000 evra - evo o KOME je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 13:35

TOTALNI ŠOK - Moli Stefana Karića za pomoć: "HITNO mi treba 50.000 evra" - evo o KOME je reč

Pratiteljka rijaliti učesnika moli za novčanu pomoć.

Stefana Karića, bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga", često viđamo u medijima. Neretko voli da prokomentariše aktuelna dešavanja u "Eliti" ili da podeli sa publikom neki novi detalj iz svog života.

On je takođe veoma aktivan i na društvenim mrežama. Posebno se ističe na društvenoj mreži "Tiktok" gde kao i nekolicina bivših "Zadrugara", zarađuje putem snimanja lajv strimova.

Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da pojedini na ovoj platformi zarađuju enormne sume novca. Podsetimo se, Dalila Dragojević, takođe bivša učesnica "Zadruge", sedmično zaradi i preko 10.000 evra.

Jedna od pratiteljki Stefana Karića, verovatno povučna ovim saznanjima, odlučila se da upravo njega zamoli za finansijsku pomoć. Od bivšeg rijaliti učesnika, zatražila je pozamašnu svotu novca, čak 50.000 evra kako bi nastavila svoj privatni biznis.

- Stefane... Hitno trebam tvoju pomoć... Pisala sam ranije i tvom ocu, no poruke do njega nisu došle... a sada, je meni vida došla do grla... HITNO trebam 50.000 Eura... Da spasim svoju firmu i egzistenciju sebe i svoje obitelji i da nastavim poslovanje kako želim... Najiskrenije te molim za pomoć već danas... Hvala ti... - napisala je pratiteljka.

Karić, je identitet ove osobe ipak sakrio, ali nije mogao sakriti svoj šok nakon pitanja koje je dobio.

- Šta je ovo ljudi moji - pitao je Stefan Karić, na svom Instgram storiju.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.