TOTALNI KOLAPS, BIVŠA NOSI TUĐE DETE?! Nakon ove POMISLI zadrugar totalno izgubio razum - Beznađe

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 12:56

TOTALNI KOLAPS, BIVŠA NOSI TUĐE DETE?! Nakon ove POMISLI zadrugar totalno izgubio razum - Beznađe

Ne uspeva da se kontroliše, a odnos njegove bivše sa Zolom mu sve teže pada.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, sve su bliži tome da dobiju zajedničko dete. Sve vreme pričaju o tome i planiraju, a ne zna se kome je ta informacija teže pala.

Marija Kulić ne može da se sastavi nakon ovog saznanja, a reklo bi se i da Nenad Macanović Bebica puca po svim šavovima i da više ne uspeva da se iskontroliše, čemu svedoči i skorašnje dešavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na imanju u Šimanovcima.

On je krenuo da lomi stakla i viče, a zadrugari su odmah izleteli iz kuće da ga smire. Bebica je načisto izgubio kompas, te je ušao u crveno.

Da li je Macanovića pogodila informacija da Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola rade na tome da ona ostane u drugom stanju, pa je zbog toga ova njegova reakcija nastala, procenite sami.

Detalje pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.