TOTALNA DOMINACIJA MAJKE I ĆERKE! Ovo su svi POBEDNICI Zadrugovizije! Njih dvojica odneli DUPLU krunu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 07:40

TOTALNA DOMINACIJA MAJKE I ĆERKE! Ovo su svi POBEDNICI Zadrugovizije! Njih dvojica odneli DUPLU krunu! (VIDEO)

Uzbudljivo veče je za nama.

Sinoć je u Šimanovcima održana još jedna "Zadrugovizija", a nakon uzbudljive večeri, proglašeni su i pobednici.

Najpre su saopšteni rezultati glasanja novinara. Zbirom bodova sedam redakcija Anabela Atijas i Luna Đogani, a osvojile su: karton piva, štek cigareta i obuću "Šafra". Majka i ćerka su se zahvalile sedmoj sili.

- Hvala sedmoj sili na glasovima - rekla je Anabela.

- Hvala svim tabloidima što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su glasali, nama ovo mnogo znači. Takođe, svi ostali su bili dobri - dodala je Luna.

Kada su sabrani i glasovi sa Fejsbuka, postalo je jasno da će Anabela i Luna osvojiti duplu krunu

Njih dve dobile su nagradu u vidu obuće "Šafran", boks cigareta i slatkiši, a Marko Miljković pritrčao je kako bi oteo nagradu majke i ćerke.

Na osnovu Instagram glasova, većinu su odneli Mensur Ajdarpašić i Nikola Orozović. Njih dovjica dobili su nagradu u vidu obuće "Šafran", boks cigareta i slatkiši. Jedino je Branisla Radonić Brendon pokušao da skoči i uzme nagradu, ali je sprečen.

Usledili su glasovi stručnog žirija, a pevačica Katarina Živković otpočela je svoje glasove, koje je zaključila najvećim brojem poena za Mensura Ajdarpašića i Nikolu Orozovića, a čini se da im je bila talična.

Gazda Paja odlučio je da nagradi Baneta Čolaka i Marka Miljkovića sa najviših dvanaest bodova, jer su pevali njegov hit "Nema me".

Stanija Dobrojević dvoumila se između Ive Grgurić i Mensura Ajdarpašića, ali je na samom kraju odlučila da nagradi Grgurićevu najvećim brojem bodova sa njene strane, dok je reper Mili dvanaest bodova dodelio Mensiju i Orozu.

Glasanje je zatvorila Kristina Kija Kockar, koja je najveći broj glasova dodelila Stefanu Kariću i Branislav Radonić Brendon.

Pobednici Mensur Ajdarpašić i Nikola Orozović osvojili su: 5.000 dinara, dva paketa kozmetike, karton piva, boks cigareta, "Šafran" obuću.

- Iskoristio bih priliku da se zahvalim novinarskom i stručnom žiriju, oduševljen sam, hvala još jednom svima mnogo - rekao je Mensi.

Da se ne ponavljam, hvala vam svima mnogo - dodao je Oroz.

Većinu SMS glasova odneli su Anabela Atijas i Luna Đogani. Majka i ćerka po treći put dobile su prvo mesto, a one su dobile nagradu u vidu obuće "Šafran", 10.000 dinara i korpu sa slatkišima.

Kristina Kija Kockar sve vreme je je pravila urnebesne grimase na licu, što je sve zabavilo.

- Između majke i ćerke ne može niko da stane, hvala puno! - rekla je Luna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.