TOŠIĆ ODGOVORIO KARLEUŠI: Jelena priznala da joj fali ljubav, a Duško, PRVI PUT, izneo INTIMU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 21:32

TOŠIĆ ODGOVORIO KARLEUŠI: Jelena priznala da joj fali ljubav, a Duško, PRVI PUT, izneo INTIMU!

Problemi u braku?

Jelena Karleuša pružila je podršku koleginici Ani Bekuti koja prolazi kroz najteže razdoblje svog života, naglasivši da je oduvek čeznula za ljubavlju kakvu je ona imala s Mrkom.

- Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do poslednjeg dana, kao tinejdžeri. Stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se. On je svuda išao sa njom, podržavao je u svemu, štitio je i gledao sa ponosom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona njega. I zato u ovim trenucima reči utehe mogu biti da je velika stvar doživeti takvu ljubav, prijatelja i saputnika. Neki prožive čitav vek, a ne budu te sreće -  napisala je pevačica, a njene reči su navele mnoge da se zapitaju šta se to dešava u njenom braku.

Njen suprug Duško Tošić, koji nikada nije komentarisao dešavanja u njihovom privatnom životu, sada nije odoleo da se ne oglasi.

- Ponekad čovek tišinom kaže najviše reči - podelio je misao na svom Instagramu popularni fudbaler.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.