TOPLO BEŠE SRCE TVOJE... U ovoj grobnici će Đoša počivati... reči koje su tu ispisane KIDAJU DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TOPLO BEŠE SRCE TVOJE..." U ovoj grobnici će Đoša počivati... reči koje su tu ispisane KIDAJU DUŠU

Tuga...

Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je juče ujutru u 49. godini od srčanog udara. Njegovo beživotno telo u porodičnoj kući pronašla je njegova ćerka Natalija.

Đoša će biti sahranjen u rodnom Vlasotincu u porodičnoj grobnici pored oca Stojana. Opelo je održano kod kuće, a povorka je prešla put do groblja. U blizini ulaza na groblje nalazi se mesto gde će biti večna kuća poznatog glumca.

Na spomeniku se nalaze stihovi koji su mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaintrigirali, a koji su posvećeni Đošinom ocu.

- Toplo beše srce tvoje, voleo si smeh i šalu, fudbal i lov, decu malu. Nek mir božiji tobom vlada, dika, ponos naša draga, kako nekad tako i sada - stoji na spomen obeležju.

Podsetimo, Đoša je svoj glumački talenat pokazao u mnogim ostvarenjima, i to uprkos tome što nakon srednje škole nije upisao glumu. Vodio se kao glumac amater, ali ga to ni na koji način nije sprečilo da pokaže svoj raskošni talenat u ostvarenjima poput "Porodično blago", "A sad adio", "Agencija za SIS", "Seljaci", i mnogim drugim ostvarenjima.

Bogoljub je bio oženjen i iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.