TOPALOVIĆI POKAZALI BEBU: Helena podelila kako je deda Topalko reagovao - suze radosnice krase njihova lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 09:46

TOPALOVIĆI POKAZALI BEBU: Helena podelila kako je deda Topalko reagovao - suze radosnice krase njihova lica

Kadrovi koji su raznežili naciju!

Ćerka pevača Milana Topalovića TopalkaHelena Topalović, donela je na svet ćerku Dominiku, a prvi su deda i baba došli da vide bebu.

Helena je podelila nekoliko fotografija i snimaka iz porodilišta, gde se vidi njen tata Topalko, ali i majka, koja se nije odvajala od nje. Pored Heleninih roditelja, tu je i bio 10 godina stariji muž novopečene majke Dragan Aleksić.

- Deda je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hit - napisala je Helena kao opis fotografije svog oca, sada već deda Topalka.

Svi su bili u bolnici od trenutka kada je Helena primljena, a deluje da je najsrećniji pevač, kojem se i ćerka smejala koliko je skakutao od ushićenja zbog nove životne uloge.

- Moj život najlepši i najbolji, Niki - napisala je najponosnija majka.

Naravno, kasnije je usledilo veliko tradicionalno slavlje, a muzika celu noć nije stala, a zapevao je i deda.

Podsetimo, Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka i njen suprug Dragan Aleksić su u tajnosti rekli "da" u septembru 2021. godine i uskoro će se ostvariti se kao roditelji devojčice.

- Njalepše iskustvo i mogla bih ovako još deset puta. Uz moju porodicu, najbolje osoblje i doktore - napisala je novopečena mama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.