TOPALKO BESAN KAO RIS! PORUČUJEM vam da moja ćerka nije... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 20:29

TOPALKO BESAN KAO RIS! "PORUČUJEM vam da moja ćerka nije..." (FOTO)

Burno reagovao!

Nakon što su mediji objavili da je Helena Topalović, ćerka folkera Milana Topalovića Topalka, navodno u vezi sa oženjenim muškarcem oglasio se pevač i burno reagovao na ove napise.

Topalko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa mezimicom, a u opisu iste se objavio lično novinarima:

- Gospodo, novinari tabloida... Ja jesam ponosan na svog sina...zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti, pa onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pljujete nas 90 odsto koji nismo. Zato vam poručujem da svi vi koji se radujete dok ucenjujete i blatite normalne građane ove zemlje možete samo da mi popu*ite ku*ac! Ja nisam jedan od vas, niti ću biti dok sam živ! - napisao je Topalko uz sliku sa ćerkom Helenom.

Priče su počele da kruže kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija Helene sa navodnim dečkom na aerodromu, a tvrdi se da je u pitanju Dragan Aleksić, suprug voditeljke televizije "Hepi" Jelene Dimitrijević.

Koliko vremena dnevno provodiš razgovarajući uživo sa roditeljima?

Choices Do pola sata

Oko sat vremena

Više od dva sata, a manje od četiri

Više od četiri sata

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.