TOMOVIĆ ULAZI DA RAZDVOJI BUDUĆE RODITELJE?! Marija Kulić zna INFORMACIJE iz SPOLJNOG sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMOVIĆ ULAZI DA RAZDVOJI BUDUĆE RODITELJE?! Marija Kulić zna INFORMACIJE iz SPOLJNOG sveta

Otkud ona to zna?

Danas popodne, Miljana, Marija i Zola su sedeli u dvorištu i tom prilikom je Kulićeva vikala na ćerku što je popila tablete za smirenje, a ne želi ipak da abortira.

Na to joj je Miljana odgovorila da je to rekla u afektu i da je zabrinuta. Marija joj ništa nije olakšala, kada joj je napomenula da dete može da se rodi sa govornom manom ili da se trese.

Zola je takože bio na terapiji, pa je tema bila i da li će dete biti dobro, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i otac pio lekove.

Nakon nekog vremena, Miljana je upitala Mariju, štaje to Bojan Tomović rekao njenim sestrama, Tijani i Nini.

Marija je odgovorila:

- Hoće da uđe, da vas razdvoji - rekla je i prevrnula očima, pa je Zola upitao: "Šta sad on hoće?", a Miljana mu je prošaputala:

- Zato što je bolestan - navodeći da samo Bojan može da ih razdvoji.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILJANA NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE? Marija van sebe od besa: "Ko zna šta ćeš da rodiš dok to piješ!?"

Izvor: Blic, 10.Okt.2019

Danas su u dvorištu imanja "Zadruge 3" Miljana Kulić, njena majka Marija i otac njenog deteta Lazar Čolić Zola pričali o detetu koje Miljana nosi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.