TOMA SE ŽALIO NA PAULU? Zadrugarka OTKRILA u kakvom je ZAISTA odnosu sa Panićem, pa poručila Nadeždi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 21:41

TOMA SE ŽALIO NA PAULU? Zadrugarka OTKRILA u kakvom je ZAISTA odnosu sa Panićem, pa poručila Nadeždi OVO

Kako li će Biljićeva reagovati na ovo?

Paula Hublin bila je danas gošća u radio emisiji "Amnezija", a voditelj Bora Santana iskoristio je priliku da je ispita sve o njenoj ljubavnoj aferi sa Tomom Panićem, koji je sa njom prevario svoju nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić.

- Ti si neke uvrede na ženu vanbračnu Toma Panića iznela, on je ćutao, ali nismo videli da si se pokajala. On tebi dobacuje za stolom da si nervozna i da proizvodiš negativnu energiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Bora.

- Ja to ne smatram uvredom, to se pogrešno protumačilo, ja se nikada nisam digla i rekla nešto protiv nje, eto ja sam to već objasnila. Što se tiče našeg odnosa, nama je super - izjavila je Paula, pa dodala:

- Niko nema prava pričati o mojoj porodici, ako to nisam iznela ja, da je bilo ko rekao, ne samo on(Fran), o mojoj porodici jedino ja mogu pričati. Ja se ne kajem, svesno radim šte što radim i sve što kažem. Ja znam da nije lepo prema njoj i da nije ispravno ovo što radimo, ali sam isto rekla da mene preterano to i ne interesuje, jer radim to što želim - izjavila je Hublinova.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.