TOMA OTVORENO O LJUBAVNOM TROUGLU! Marko i Đoganijeva OSULI paljbu, PROVOKACIJE još jače! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMA OTVORENO O LJUBAVNOM TROUGLU! Marko i Đoganijeva OSULI paljbu, PROVOKACIJE još jače! (VIDEO)

Ko je u pravu?!

Na video-snimku u kojem su prikazane uspomene Tome Panića, na nekoliko fotografija je bio prisutan i Marko Miljković sa kojim je maneken poslednjih meseci u žestokom konfliktu, a ranije su bili veoma dobri prijatelji.

Povodom ovoga su oba aktera dala svoj komentar. Toma je istakao da je veoma uvređen zbog reči koje mu je Marko uputio, dok je Miljković istakao da nema nameru da ga usmerava jer je pravio velike gluposti.

- Ja sam bio kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega u Beogradu kada sam slupao auto. Možda sam trebao da ćutim za sve. Ja njemu ništa nisam uradio ovde, a on mi je ovde svašta rekao. Pošto me je nazvao gadom - pričao je Toma.

- Toma je ispao budala, ja budale ne želim pored sebe, ja ne mogu ceo život da te ispravljam. Ispao je ozbiljna budala kada ga je Mića izgasirao da ga ja tretiram kao potrčka. Pokazao je da je klinac, koga može da prevesla ko stigne, meni takav čovek u rijalitiju ne treba.

- Meni ne treba da me neko upravlja u životu. Ako sam ja budala, ja sam budala za sebe, ne za druge. Ja smatram da si se ti igrao sa ovim devojkama isto kao i sa mnom kao sa prijateljem. On je rekao da se igrao sa devojkama kako bi bio sa Lunom, onda sam mu ja rekao da se igrao i sa mnom kao sa prijateljem jer sam ja rekao da se meni Luna sviđa - pravdao se Toma.

- To si rekao posle dva meseca naše veze. Mi smo se družili dva meseca i ti si tek posle dva meseca rekao to. Naš konflikt je počeo zbog Miće - dodao je Marko, a onda je Zorica otkrila pravu istinu:

- On je meni rekao da je zaljubljen u Lunu. On je rekao kako je sve prepustio Marku kada je video da mu radi iza leđa. Pre dva dana mi je Toma priznao da je nenormalno zaljubljen u Lunu, jer je Luna sa Markom. Kada su se svađali, videla sam da mu je bilo drago - otkrila je Zorica.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.