TOMA OTKRIO POL DETETA! Ako Nadežda i ja ne ostanemo zajedno... Imaju PLAN! A tek da čujete šta kaže o MILJANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMA OTKRIO POL DETETA! Ako Nadežda i ja ne ostanemo zajedno... Imaju PLAN! A tek da čujete šta kaže o MILJANI

"Srbija Danas" ugostila bivšeg zadrugara na svom štandu u okviru sajma medija "Media Market".

Štand portala "Srbija Danas" na petom sajmu medija pod nazivom "Media Market" posetio je maneken i bivši učesnik "Zadruge", Toma Panić.

Toma je nedavno bio u centru pažnje zbog toga što je njegova izabranica, pevačica i takođe bivša zadrugarka, Nadežda Biljić otkrila da je u drugom stanju. To se desilo u trenutku kada su njih dvoje bili u svađu, posle Tominog fizičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilja nad Nadeždom, koje je on javno priznao, uz reči pokajanja.

Nadežda i Toma su obnovili vezu, a evo šta je novinarima našeg portala on o tome rekao.

- Ja i Nadežda čekamo sina. Počinjemo da živimo zajedno i planiram da otvorim kafic kako bismo imali neka primanja, budući da ih trenutno nemamo. Trenutno tražimo stan. Nadeždi je jedan dan dobro, drugi dan joj je loše. U trećem je mesecu. Ljubomorna je na moje drugarice, ali se već navikla. Trudićemo se da ostanemo zajedno, ali ako se to ne desi, uvek ćemo ostati u dobrim odnosima zbog malog Tome - objasnio je Panić.

On je takođe izneo stav da bi Miljana Kulić trebalo da rodi dete, kao i da smatra da njen momak Lazar Čolić Zola nije svestan u kakvu je zamku upao i da dete, po Panićevom mišljenju, verovatno nije njegovo.

Od današnjih učesnika "Zadruge" prokomentarisao je i Milicu Kemez, u vezi sa kojom smatra da je "čudno da neko ko je bio maltene na ulici sada ima salon i nosi patike od 700 evra".

Toma je dodao i da su ga zvali da radi spot za Cecu Ražnatović, ali da ne želi da bude Cecin maneken jer je "on individua, a ne meso."

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.