TOKOM SAHRANE PRIMLJENA U PORODILIŠTE: Snaha Enesa Begovića uskoro će doneti na svet pevačevo unuče

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 15:18

TOKOM SAHRANE PRIMLJENA U PORODILIŠTE: Snaha Enesa Begovića uskoro će doneti na svet pevačevo unuče

Nakon smrti, novi život!

Sin Enesa Begovića, Armin Begović preminuo je na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo, a dženaza je počela danas u 14.30 časova na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Njegova trudna supruga Almina Gadžo Begović je kako "Republika" saznaje primljena u porodilište gde bi trebalo danas da se porodi.

Podsetimo, Armin je preminuo od autoimune bolesti koja mu se vratila.

Kako je objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u medijima, a kako je ispričao Enesov najbliži saradnik, Arminu se vratila autoimuna bolest od koje je bolovao i ranije, a o čemu pevač nikad u javnosti nije govorio. A to je Enesova najveća rana, najveća bol i najznačajnija bitka koju je godima uspješno vodio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.