TO SU ISTA G*VNA! Saška Karan OPLELA po Zorici Brunclik! Nakon silnih UVREDA, estradni RAT se NASTAVLJA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO SU ISTA G*VNA! Saška Karan OPLELA po Zorici Brunclik! Nakon silnih UVREDA, estradni RAT se NASTAVLJA?

Razvezala jezik.

Mirko Gavrić je sinoć podsetio Miloša Bojanića na njegovu žestoku svađu na "Farmi" sa Zoricom Brunclik. U toj raspravi, Lepi Mića je podržao Gavrića, ali je Saška Karan jasno dala do znanja da ona nema lepo mišljenje ni o Milošu ni o Zorici.

- Ma, ona je ista kao i on. To su ista go**a - dobacila je Saška.

Podsetimo, Saška Karan je ranije tvrdila da je Zorica Brunclik nju unišitila u trenucima kada je ona bila na vrhuncu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje karijere. Saška je tvrdila da je Zorica bila ljubomorna na sve svoje koleginice koje su lepše od nje i da je tada, preko svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je bio direktor u PGP-u, ona zabranjivala sve koji su joj bili konkurencija. Jednom prilikom, zbog ovoga su se Zorica i Kemiš sa Saškom raspravljali u četvrtoj sezoni "Parova".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.