TO SU DRUŠTVENI PROMAŠAJI! Bivši učesnik otkrio ŠOK tajne zadrugara! Đoganiji su Lunu videli kao gospođu Radanović

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 09:05

TO SU DRUŠTVENI PROMAŠAJI! Bivši učesnik otkrio ŠOK tajne zadrugara! Đoganiji su Lunu videli kao gospođu Radanović

"Tamo ima možda 20% odgojenih učesnika."

Bivši zadrugar Miljan Vračević otkrio je pikanterije vezane za učesnike rijalitija, a posebnu pažnjuposvetio je Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

- Ana mi je rekla kako ju je David tukao, ali vidim da su njih dvoje to u emisiji posle demantovali. Toliko o Davidovom obrazu, koji me sada pljuje, a koristio je moj auto. Pričao je kako je iznamljivao automobil, ali to nije istina. Uzimao je moj "mercedes" koji košta 15.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra, da bi mi ga na kraju vratio sa praznim rezervoarom - ispričao je Miljan, a onda dodao kako polovina učesnika u rijalitiju zarađeni novac troši na lak način i da nekad nemaju ni da plate račun u kafiću.

- Izađu dva meseca iz rijalitija, a onda idu u apartmane da bi ih reklamirali na Instagramu i dobili sve besplatno. Tamo možda ima 20% odgojenih učesnika poput Stefana Karića, Jelene Pešić, Ane Korać i još njih par. Ovo ostalo su društveni promašaji. Rijaliti učesnici uzimaju honorar unapred da se obuku, reklamiraju donji veš i parfeme da bi se namirisali. Oni nemaju stanove, idu na putovanja od pet-šest hiljada evra i opet u novoj sezoni ponovo dođu da kukaju. Devet meseci se pate u rijalitiju, da bi mesec dana zasijali i poslednji mesec se pripremaju da se ponovo vrate unutra. Ana je imala situacija da je morala sve da plati kada je otišla na piće sa zadrugarima, jer nemaju obraza - tvrdi Vračević, koji je prokomentarisao i Đoganijeve.

- Porodica Đogani je prodala sve. Deca su slika roditelja. Luna u dvadeset i nešto godina pravi jednu od najvećih bruka, prva javna prevara je bila upravo sa njom pred malim ekranima. Ali Anabela je bila akter toga i majka ju je podržavala u tome. Ne zato što su hteli da podrže njenu ljubav, već zato što su znali da će Slobina karijera krenuti uzlaznom putanjom. Videli su ga kao zlatnu koku, a nju su videli kao gospođicu Radanović - kaže Miljan i dodaje:

- Došla da opere obraz, a opet ima intimne odnose na stolicama. Pritom to radi ispred oca i majke? Njima produkcija nikada ne govori da imaju intimne odnose i ne plaćaju im za to. Lunu je Marko dohvatio na šolji, ali to je samo zato što je ona to htela, a ne jer joj je neko naredio. To su njihove laži koje oni pokušavaju da serviraju. Za dosta devojaka se priča da su prostitutke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.