TO NISAM ZASLUŽILA Maja Marinković zapenila - ova njegova odluka je dokusurila! Najavila haos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 18:23

"TO NISAM ZASLUŽILA" Maja Marinković zapenila - ova njegova odluka je dokusurila! Najavila haos (VIDEO)

Ovo nije očekivala od njega!

Rijaliti učesnik, Bojan Simić nastavio je da deli budžete zadruagrima.

Maju Marinković iznenadio je malim budžetom, dok je zadruagrku sa kojom se ne druži počastio srednjim.

- Iskreno ja sam zaboravio na tebe. Zameram ti što si imala sa Filipom onda, one teške uvrede i osude i to sam i njemu rekao da mu zameram. On je dečko prema meni stvarno dobar. Zameram ti haos koji si pravila u rehabu kad sam te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << molio da idemo u kuću - rekao je Bojan.

- Sve u životu po zasluzi - rekla je Maja.

- Mi nemamo problem, samo u tim nekim situacijama to ne bi sebi trebala da dozvoliš, da ideš tako nisko i da praviš budalu od sebe. Dve hiljade- rekao je Bojan.

- Nisam očekivala, ali neću da te pljujem. Ne interesuje me ko šta misli i kako će da me gleda. Sama sam sebi najbitnija, ali ko god me bude provocirao dobiće sve najgore. Mislim da budžet od dve hiljade zaslužila nisam - rekla je Maja.

- Srednji budžet Miljana, imali smo rasprave. Zameram ti taj flert sa Zvezdanom dok Ani glumiš prijateljicu. To za mene nije drugarski - rekao je Bojan.

- Nije to baš tako, čovek je plakao i pričali smo o Ani u tom trenutku, ali nije bitno - rekla je glumica Miljana.

- Brate mi uvek lepo pričamo, malo o putovanima, ovome, onome. Nikad ne pričamo o rijalitiju. Mi smo maksimalno korektni.

- Nemam šta da ti zamerim prmea meni, prema meni si korektan i zanima me tvoja i moja relacija. Mali - rekao je Bojan.

- Meni je naša relacija jasna, hvala - rekao je Brendon.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.