TO JE ZLO OD ŽENE: Aneli Ahmić oplela po Asminovoj majci, a evo šta je imala da poruči Mustafi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 07:50

"TO JE ZLO OD ŽENE": Aneli Ahmić oplela po Asminovoj majci, a evo šta je imala da poruči Mustafi

Sad je sve jasnije!

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", sagovornica Darka Tanasijevića bila je Aneli Ahmić, koja je progovorila o odnosu koji je imala sa roduiteljima svog muža Asmina.

Ona je u nekoliko navrata istakla kako nije imala dobar odnos sa njegovom porodicom, naročito s majkom sa kojom nikako nije mogla da pronađe zajednički jezik.

- Steče se utusak da ti sve teže padaju pitanja o Staniji i Asminu, šta je to što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti najgore pada? - upitao je Darko.

- Sve je sveže, naravno da mi je loše da pričam o tome - kazala je Aneli.

- Mnogima to nije jasno jer si spre ulaska u ''Elitu'' ostavila osobi koja je zadužena za tvoje druđtvene mreže ostavila dokaze protiv njega - dodao je Darko.

- Da, ali ja sam neko ko ima posla sa prevarantnom. On je lažov. Prevarant je, to mu je u krvi - kazala je Aneli.

- Da li on pati da bude u medijima? - upitao je Darko.

- Mislim da da, jer je ugodio Marinka, mog nekadašnjeg partnera i mene, guglao nas je, tražio njegove slike i ostalo - rekla je Aneli.

- Rekla si da ti Stanija ne izglada kao moralna žena, kao i da te ne čudi pto je sve uradila. Da li si ti izgledala Asminovoj porodici kada si ušla u njihov život? - upitao je Darko.

- Na početku su me dobro prihvatili? - istakla je Aneli.

- Kakav je Mustafa (Asminov otac), a kako si se slagala sa svekrvom? - upitao je Darko.

- On je dobar čovek, a njegova majka je zlo od žene. Ona je želela po ceo dan da spremam pitu. Što da je spremam, kad postoji gotova?! Asmin nije želeo da kuvam, jer je svakako hteo da ide na dijetu - kazala je Aneli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.