TO JE ŽENA KOJU NAJVIŠE VOLIM! Nakon što je objavio sliku sa Enom Janjuš otkrio u kakvim su sad odnosima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 23:09

"TO JE ŽENA KOJU NAJVIŠE VOLIM!" Nakon što je objavio sliku sa Enom Janjuš otkrio u kakvim su sad odnosima

"Videćemo šta će biti na kraju."

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš tokom "Zadruge 4" bio je u izuzetno turbulentnom odnosu sa Majom Marinković.

Njihova veza se okončala tokom superfinalne večeri i nakon toga su prekinuli svaki odnos.

Janjuš je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je sa bivšom ženom Enom, a kako je napisao, ova uspomena datira iz 2014. godine i nastala je za vreme njihovog boravka na Kipru.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Janjušević se oglasio za medije i otkrio zbog čega je baš sada objavio staru fotografiju sa bivšom suprugom, a odgovorio je i na prozivke da je ovim potezom želeo da razbesni Maju Marinković, kako bi ga konačno pozvala.

- Ta slika je nastala na Kipru, dok sam tamo igrao košarku. Listao sam slike i stavio sam sliku koju sam želeo da tetoviram prošle godine. Došlo mi je tako da postavim sliku, to je žena koju ja najvuše volim - priznao je Janjuš, a o napadima da sve radi kako bi privukao Majinu pažnju kaže:

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

- Ne zanima me ko šta piše, mogu da pišu šta god žele. Ne zanima me ta tema uopšte - rekao je Janjuš, pa dodao:

- Ena i ja smo u dobrim odnosima, nije ona meni oprostila, kako da mi oprosti... Svakako smo zbog Krune ostali dobri. Ne znam kako će reagovati Ena na to što sam objavio našu sliku... Mi nismo neprijatelji, voleo bih da budemo prijatelji do kraja života. Žao mi je zbog Ene, ona to nije zaslužila... Nikad se ne zna šta nas čeka u životu... Videćemo šta će biti na kraju - poručio je bivši zadrugar.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.