TO JE TREBALO ODAVNO DA SE DESI Oglasila se Ana Sević i rekla OVO! Javnost iznenađena, a evo i ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TO JE TREBALO ODAVNO DA SE DESI" Oglasila se Ana Sević i rekla OVO! Javnost iznenađena, a evo i ZAŠTO

Donela odluku!

Ana Sević posle duže pauze ponovo počinje da nastupa, te će njen osnovni poziv, a to je pevanje, ponovo biti posao od kojeg će živeti.

Pevačica je raskinula sa Danijelom, a dobro se oseća i spremna je da krene u nove radne pobede.

- Odluku o raskidu nisu doneli preko noći, na to su oboje bili spremni, te se sa novim okolnostima dobro nose oboje. Ani je svakako prioritet u životu ćerka Lorena i njena sreća, te i da hoće da tuguje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne sme zbog nje. S obzirom na to da više nema emotivnog partnera, rešila je da se u potpunosti posveti kako ćerki, tako i sebi i svom profesionalnom životu. Iako je prethodnih godina radila u "Grandu" kao voditeljka, izvor zarade u narednom periodu biće joj pevanje, ono što je njen osnovni poziv - kaže izvor za "Blic" i dodaje:

- Ana je isplanirala da se u što u kraćem vremenskom roku vrati na muzičku scenu. Spremila je dve nove pesme, trenutno radi na njihovim ekranizacijama i vrlo brzo će ih predstaviti publici, ali to nije sve. Ana će nakon dve i po godine pauze ponovo početi da se druži sa publikom. Dugo nije nastupala i baš se uželela tog uživo kontakta sa publikom - rekao je izvor.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on May 22, 2019 at 11:51am PDT

- Osim što vredno radi na novim pesmama i spotovima, Ana se bavi i svojim izgledom. Rešila je da izgled za povratak na scenu dovede do perfekcije, te naporno vežba i pazi kako se hrani - kaže izvor za "Blic".

Ana je potvrdila da će se vratiti na scenu, kao da je to trebalo odavno da se desi.

- Dobro ste čuli. To je nešto što je odavno trebalo da se desi, ali neke stvari nisu zavisile od mene. Sada će konačno doći na red ono što najviše volim - rekla je Ana Sević ovim povodom.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.