TO JE SMRAD, KOJI NE ZNA KADA STE ROĐENI! Nakon skandaloznog uključenja Anitinog oca, oglasila se i NJENA MAJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:24

"TO JE SMRAD, KOJI NE ZNA KADA STE ROĐENI!" Nakon skandaloznog uključenja Anitinog oca, oglasila se i NJENA MAJKA

"Možda hoće preko tebe u Zadrugu da bih se čupao iz kockarskih dugova."

Anita Stanojlović, bivša zadrugarka koja je stupila u istopolnu zajednicu sa zadrugarkom Jovanom Tomić Matorom, bila je gošća emisije "Narod pita" sa Ivanom Marinkovićem, bivšem učesnikom Zadruge ali prethodno i Parova.

Tokom emisije putem telefonskog poziva se uključio Anitin otac koji je jasno rekao da ne podržava njenu istopolnu zajednicu, a potom s eoglasila i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njena majka, poslavši poruku voditelji, koja je istu pročitala na glas:

Poruka od Anitine mama. Ona je oktrila kako je Anitinom ocu sve bilo bitnije od njih:

- Ne nerviraj se, ništa nisi slagala, njemu je sve bilo bitnije od vas, počev od golubova, fudbala, kockanja, prokockao je sve. To je smrad koji ne zna kada ste rođeni. Zago*novao se svuda, pa sad beži jer svima duguje, možda hoće preko tebe u Zadrugu da bih se čupao iz kockarskih dugova. Ja sam krv propi*ala zbog vas troje, sama i nikada mi niko pomogao nije, a on bolje da spremi alimentacije koje duguje da ne bi ponovo išao u zatvor zbog istih dela. Odrekao te se kada si bila sa Bojanom, jer ga nije bilo briga, a setio se sinova kada sam rekla da ću da ga tužim zbog alimentacija, da bi mene odobrovolji. Ona je svoje vreme provodio u kockarnicama ili na fudbalu, dok vas nije na kolače vodio, a kamoli da vas obiđe - pročitala je Ivana poruku Anitine mame.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.