TO JE OPSEDNUTOST! Majina drugarica otkrila pravu ISTINU - Sve radi iz INATA njemu! Ovo je čeka kada IZAĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 23:20

"TO JE OPSEDNUTOST!" Majina drugarica otkrila pravu ISTINU - Sve radi iz INATA njemu! Ovo je čeka kada IZAĐE

"Dok ne uradi glavom o zid, neće da se opameti."

U emisiji "Pitam za druga", voditelji Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi, ugostili su Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijana Ajfon, najbolju drugricu Maje Marinković.

Ona je samom početku prokomentarisala sukob između Maje i Filipa Cara, a osvrnula se i na njihov odnos generalno.

- Ovako, ja sam ovde najkompetentnija da komentarišem. Igor nek ne priča, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maja je meni najbliža. Pričala smo pred ulazak, pričala je sve suprotno od ovoga što radi. Maja ne treba to da radi. Svi komentarišu da joj Car ne treba. Ovo što radi joj ne priliči. Treba da bude gospođa. Ali opet, Maja je takva, uvek uradi šta hoće. Dok ne uradi glavom o zid, neće da se opameti. Jedva čekam da izađe da joj kažem sve u licu. Ali zatvoren prostor, sve je čudno. Ja mislim da ona ne voli Cara. To nije ljubav, to je opsednutost - rekla je Tijana.

- Ovo sa Janjušem radi iz inata, samo da napakosti Filipu - završla je ona.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.