TO JE NEPRAVDA! Viki Miljković morala da se ISELI IZ KUĆE, pa se oglasila: POSTALA SAM BESKUĆNIK?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO JE NEPRAVDA! Viki Miljković morala da se ISELI IZ KUĆE, pa se oglasila: "POSTALA SAM BESKUĆNIK"?!

Pevačica otvorila dušu.

Violeta Viki Miljković na mukama zbog stanovanja jer je morala da izađe kuće, a nameštaj iz Turske za stan joj još nije stigao.

- Ja sam trenutno beskućnik. Iselila sam iz kuće, jer je takav bio dogovor, a još ne mogu da uselim u stan jer čekamo nameštaj koji treba da dođe iz Turske.

Pročitajte i:

Slavni pevač dobio ČETVRTO DETE SA MUŽEM! (FOTO)

NEZASITA GOCA: Tržanka otkrila koliko puta u danu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je VODILA LJUBAV - Rašo, nije tebi lako!

Vidite li detalj na fotki koji je MEGAHIT? 100 odsto smo sigurni da će ga devojke u Srbiji OBOŽAVATI (FOTO)

Pevačica se osvrnula i na njeno žiriranje u "Zvezdama Granda".

- Ja kada sam došla u Zvezde Granda oni su već bili uigran tim. Ja sam tu došla da im razbijem koncepciju. Ja za sebe volim da kažem da sam rođena naopačke. Kod mene je u životu bilo, svi na jednu, a ja na drugu stranu. Zbog toga se ja baš nisam uklapala u njihov kliše, a to je mislim i bila poenta. Svi mi smo napravili to takmičenje zanimljiv i interesantnijim, najgledanijim. Svi smo mi ponaosob različiti, Saša Popović je to veoma dobro znao i zato nas je i sastavio. Ja sam razbijala te njihove klanove, bila sam kao onaj Kalimero i stalno govorila to je nepravda. Ali, svi smo mi jako dobri na svoj način.

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана 23. Сеп 2019. у 12:37 PDT

Na pitanje da li će kad stigne nameštaj iz Turske biti kao sultanija, pevačica je odgovorila:

-Ha,ha, ha, da, da baš tako. Ali sada sam trenutno sa Tašketom i sinom u jednom beogradskom hotelu. Još nekoliko dana bićemo u hotelu i uskoro stiže sav nameštaj. Ali, veruj mi da se po dogovoru nismo iselili iz kuće u kojoj smo do tada stanovali, ko zna kad bi se iselila. Trenutno smo kuća putujuća.

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.