TO JE NEKI ZNAK! Samo DAN PRED SKANDAL kada je URNISALA AUTOMOBILE, Ljupka PRIZNALA da je uradila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

"TO JE NEKI ZNAK!" Samo DAN PRED SKANDAL kada je URNISALA AUTOMOBILE, Ljupka PRIZNALA da je uradila OVO

Nakon celog haosa, prisetila se ovog detalja...

Ljupka Stević je večeras na Kurir televiziji govorila o svom odnosu ali i raskidu desetogodišnie veze sa generalom, Dragišom Simićem.

Ono što je interesantno je da se Ljupka prisetila šta se dogodilo samo jedan dan pred incident, kada je nakon saznanja o prevari, urnisala dva automobila generala, i nasrnula na njega

- To je meni neki znak. Samo dan pred, da kažem, skandal, pa i jeste skandal, ja sam slučajno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušla u Vajber poruke i slučajno ih obrisala. Sve sam obrisala, celu prepisku. Meni je to neki znak - rekla je Stevićeva.

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on Sep 27, 2020 at 6:03am PDT

Podsetimo, i Ljupki i generalu je određena zabrana prilaska nakon skandala, a pevačica je večeras govorila da ga još nije prebolela, još ga voli, jer je reč o dugogodišnjoj vezi, i da bi najradije otišla van grada na dan dva, što će verovatno i uraditi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.