TO JE NAJOBIČNIJI OLOŠ! Rat dve ljubavnice - udarila FINA na POŠTENU, Maja zarežala na suparnicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 09:41

"TO JE NAJOBIČNIJI OLOŠ!" Rat dve ljubavnice - udarila FINA na POŠTENU, Maja zarežala na suparnicu!

Au, kakav okršaj!

Maja Marinković u Šiša baru razgovarala je sa voditeljem o kraju ljubavnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, ali i njegovom pomirenju sa Anđelom Đuričić.

- Kako komentarišeš Anđelimo pomirenje? - upitao je voditelj.

- Ona je jedan običan ološ, jako me je uvredila i povredila. Pogazila je sve na svetu što može da se pogazi. Dobiješ sve čestitke i poklone, pa posle nečijeg: "Dođi ovamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džeki", budeš sa nekim zbog 200 grama mesa, ko te je prevario na tvoje oči. Njen obraz je đon. Nisam luda u ovoj priči, ne ovog puta. Pokazala sam Zvezdan da će biti sa Majom Marinković, a ona da će biti sa nekim ko je bio sa Majom Marinković. Hteo je da e zaigra sa mnom. Ja ovako pričam jer nisam ljubomorna i sujeta, otišla sam sama u dostojanstveno. Vo se drži za rogove, a čovek za reč. Ne mogu ja sa 27 godina, ali u 50 ako mi kažeš: "Nikad neću da se pomirim sa njom, ne interesuje me", onda si ti u mojim očima lažov - priačala je Maja.

- Šta on radi sad sa Anđelom? - upitao je voditelj.

- Igra se, sigurna sam u to. Sa mnom je sve bilo lepo, normlano i bez tenzije, a sad bi da se pravi rotacija. Sve meni to liči na igru, sigurna sam, ali kod nekog kod koga to može da prođe. Ja njemu ne mogu da ćutim. Znaš kako se kaže: "Lažeš ti mnogo dobro, ali lagali su i mnogo bolje" - odgovorila je Marinkovićeva.

-Kako misliš da će da se odvija odnos između Ane i njega? - upitao je Marko Đedović.

- Mislim da će biti svega, opet je Ana odbila izolaciju... Zbunjuje me sve. Da li njemu bili svejdno ili ne, mislim da će da ga zanima šta ona radi. Pogotovo jer smo Zvezdan i ja imali odnos, nije mu jasno kako smo Ana i ja dobre. Mislim da je hteo da spusti loptu sa mnom, da me sačuva kao prijatelja i verujem da bi hteo da obnovi odnos sa mnom. Da sam ostala u izolaciji ne bi došlo do razgovora. Mama se pita za sve, a mama je rekla ćao, zdravo. Ja sam svoju dušu ostavila kod Filipa i nijedan odnos mene neće da zanima do kraja. Blokira me ta emocija, iskreno. Ne pričam o tome jer sam uvek bila negativna, nisam prebolela iskrena da budem i ne boli me kad vidim njega i Aleksandru, ali ne mogu da započnem ništa novo jer je to nešto što je tu. Dokle god da to ne isčezne, kao Janjuš... Ja ne znam kako da se zaljubim, kad sam ja to neizlečena. Nikad mu se ne bih vratila, ali je to ostalo u meni. Izlečiće se kao i sve drugo, ali je sigurno da me kloči to da uđem u druge odnose. Sa Zvezdanom uključim mozak, a sa FIlipom sam išla glavom kroz zid - priznala je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.