TO JE KRIVIČNO DELO, IDEMO NA SUD!  Ukradene intimne fotke bivše zadrugarke - priznala SVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 16:09

"TO JE KRIVIČNO DELO, IDEMO NA SUD!" 'Ukradene' intimne fotke bivše zadrugarke - priznala SVE (FOTO)

"Ne volim da uništim čoveka..."

Suzana Perović Blondi, bivša zadrugarka i majka pevača Sava Perovića, nedavno je donela odluku da otvori svoj profil na sajtu za odrasle "Onli fens".

Ona je samo jedna u nizu bivših rijaliti učesnica koje su odlučile da na ovaj način unovče svoju slavu.

Blondi, koja je i ranije bila poznata po svojim vrelim fotografijama, za samo nekoliko dana dobila je više hiljada pretplatnika na ovoj platformi.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovoga i mogućnosti da joj se fotografije ukradu i podele bez dozvole, Blondi je upozorila sve koji nameravaju da ovo urade da će ih krivično goniti.

- Svako preuzimanje slika bez dozvole biće sudski procesuirano. Krivično delo jer ovo je firma. Plaće se porez. Ako upotrebiš nešto bez dozvole, podrazumeva se da je krađa. Da ne biste došli u takvu nepriliku. U šali čovek naj*be. Nisam takav čovek, uvek volim da kažem - ne volim da uništim čoveka, hvala! - poručila je Blondi.

Perovićku je sin, pevač Savo Perović, podržao u odluci da postane jedna od onih koje zarađuju preko "Onlifansa".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.