TO JE JEDNA LJUDINA! Vladimir Tomović javno ismevao Zvezdana Slavnića? Pogledajte kako ga je opisao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 15:29

"TO JE JEDNA LJUDINA!" Vladimir Tomović javno ismevao Zvezdana Slavnića? Pogledajte kako ga je opisao!

Au, kada Zvezdan sazna za ove reči...

Bivši učesnik Zadruge, Vladimir Tomović, na svom Instagram profilu odgovarao je na pitanja svojih fanove, te između ostalog davao mišljenje o aktuelnim zadrugarima, kao i temama koje se provlače po medijima.

Tako je prokomentarisao i Dejana Dragojevića, koji se izjasnio da je u Islamu već 4 godine O ČEMU SMO PISALI OVDE.

Jedno od pitanja koje je Tomović objavio, bilo je i kada je upitan za mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o Zvezdanu Slavniću:

- Mišljenje o Zvezdanu Slavniću - glasilo je pitanje.

- Divan gospodin, privržen porodici, vaspitan, kulturan, obrazovan, milina ga slušati, melem za uši. Uzor mladima, lojalan i odan prijatelj, ne bi taj ženu prevario a druga izdao, trika nema. Ukratko, ljudina! - napisao je Tomović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.