TLZP: Ana Grubin u suzama! Žene ne treba da trpe nasilje u porodici!

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Ana Grubin u suzama! Žene ne treba da trpe nasilje u porodici!

Ana Grubin večeras u emisiji Tvoje lice zvuči poznato izvela je pesmu Lejdi Gage ''Til It Happens To You'', a na sceni su joj se pridružile žene koje su bile žrtve nasilja u porodici.

Ana Grubin u emisiji Tvoje lice zvuči poznato, pre svega, poslala je poruku svim ženama da ne treba da trpe nasilje u porodici. Njoj su se na sceni tokom izvođenja numere ''Til It Happens To You'' pridružile žene koje su bile žrtve nasilja u porodici, a žiri je njenu imitaciju pohvalio. ''Ovo je tvoje najbolje izdanje'', rekao je Vlado, dok su ostali članovi žirija još uvek bili pod utiskom emotivnog nastupa te nisu mnogo komentarisali.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Suze u TLZP! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Mar.2016

Ana Grubin rasplakala publiku, žiri, samu sebe....Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović..Lepa voditeljka ove nedelje je imitirala Lady Gagu i izvela njenu pesmu "Till it happens to you", snimljenu sa ciljem podizanja svesti o seksualnom zlostavljanju žena...Ana je pesmu posvetila ženama koje su pretrpele...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.