TITULA NAJZALJUBLJENIJEG ČOVEKA IKADA: Ša priznao LUDAČKU ljubav prema Tari, otkrio sve o SUKOBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 16:08

TITULA NAJZALJUBLJENIJEG ČOVEKA IKADA: Ša priznao LUDAČKU ljubav prema Tari, otkrio sve o SUKOBU

Kaje se.

Došlo je vreme za još jednu radio-emisiju pon nazivom "Sprrrdnja", koju vode i uređuju Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić. Oni su, najpre, analizirali prethodnu nedelju i sve što ju je obeležilo, a za danas su najavili gostovanja ljubavnih parova.

Prvi gost bio je Nenad Aleskić Ša, koji je dobio etiketu najzaljubljenijeg čoveka ikada:

- Tara i ja smo spustili loptu, nismo se pomirili, žao mi je zbog svih uvreda koje sam izrekao, svašta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam rekao, trudiću se da se to nikada ne ponovi. Teško mi je kad je vidim da plače. Pričali smo, ja ne želim da se vraćam na sve što je bilo, brzo zaboravljam ružne stvari, nije trebalo da reagujemo tako. Nikada je više neću uvrediti. Ljubav je nešto najlepše na svetu, ljubav je nešto bez čega ne može da se diše - rekao je Ša i dodao:

- Kao klinac sam bio zaljubljen dosta puta, sve te duge veze, nikad nisam ludački voleo kao Taru. Nema tu planova kao veze, to je kraj, ali se nećemo svađati, stvarno ću se potruditi, tu smo. Sad sam okej, svesniji sam situacije, ali mnogo razmišljam. Sad mi je lagan dan - rekao je on.

- Ej, ne znam zašto ljudi komentarišu i pominju tobogan, to je glupa fora, ne postoji nikakav tobogan. Javila mi se Jelena Batos kad sam izašao, poslala mi je poruku da mi je želela sve najbolje, ali nisam nešto ulazio u komunikaciju - smejao se reper.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.