TIŠINA! MILJKOVIĆ BESAN! Oglasio se i poslao SUROVU PORUKU fanovima: Nemoj da mi PAMETUJETE...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 23:08

"TIŠINA!" MILJKOVIĆ BESAN! Oglasio se i poslao SUROVU PORUKU fanovima: "Nemoj da mi PAMETUJETE...!"

Baš su ga naljutili...

Marko Miljković se danas oglasio na svom Instagram storiju, te žestoko izgrdio fanove koji ga stalno zapitkuju kada će sa Lunom Đogani uzbaciti nov video na njihovom Jutjub kanalu.

- Slušaj ''vamo, što se tiče jutjub kanala, naša je stvar kad, šta izbacujemo i koliko često. Može se desiti da to bude 10 klipova na dan, a može se desiti da ne izbacimo ništa mesecima. - napisao je Marko, pa dodao:

- Nemoj da mi pametujete, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamoliću vas, takođe, što se bilo čega drugog tiče, kada budete pitani, tada ćete na mestu gde ste ptani, da date odgovor. Za sve ostalo što se tiče kanala i uopšte naših života, tišina! - napisao je Miljković.

Ko god da je razbesneo Marka, doveo ga je do toga da se javno obrati fanovima, a tačan razlog nam ostaje da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.