TINA IVANOVIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Nakon borbe sa TUMOROM, pevačica donela odluku da ukloni silikone iz grudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 13:27

TINA IVANOVIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Nakon borbe sa TUMOROM, pevačica donela odluku da ukloni silikone iz grudi

"Eh, da mi je bila ova pamet..."

Pevačica Tina Ivanović je izvadila silikone iz grudi, a drastičnu promenu možemo videti i na njenim najnovijim fotografijama u kupaćem kostimu.

Pevačica je pozirala u crnom dvodelnom kupaćem, a u prvom planu bile su njene duge noge, ali i dekolte koji više nije tako upečaljiv kao nekada, iako ga ima i dalje, samo prirodno.

Tina je jednom prilikom za medije izjavila da se pokajala što je uopšte stavljala silikone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u grudi, budući da je imala prirodne, te joj implatni nisu bili potrebni:

- Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - rekla je pevačica nedavno.

- Danas sve devojke liče jedna na drugu užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikon iz usana i više da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve kao majmun", e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - dodala je.

 - Imala sam tri operacije. Plakala sam kao kiša kad sam saznala za bolest. Sve mi se srušilo. Osećala sam strah, bes i tugu. Nije bilo lako, ali, hvala bogu, sad je sve u redu. Kontrola je najvažnija – poručila je Tina Ivanović svojevremeno

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.